Är lite stackars...

Har känt mig sjuk och stackars hela dagen idag. Var helt övertygad om att jag hade lunginflammation där ett tag eftersom högra lungan gjorde ont och det gjorde ont att både hosta och att andas. Efter 3 h tittande på serier och ätande av diverse bra sjukmat (typ massa te, glass och halspastiller) känner jag mig bättre. Men det gjorde jag inte förut. Var till apoteket och handlade en massa medicin, bara för att glömma hela påsen på Luthagens Livs. Tur att jag har världens snällaste pojkvän som for och hämtade den åt mig.

Jag och Johanna har börjat skriva på vår C-uppsats på riktigt nu! Vi gör en intervjustudie där vi undersöker upplevelsen av fysisk aktivitet hos Parkinsonpatienter, och vi har redan haft 4 intervjuer! Vi siktar på att vara klara till slutet av mars när Johanna far iväg på praktik till Canada. Jag har alltså inte mycket tid på mig att vara sjuk...


Livstecken från NZ!

Emil är ok och på väg hem!
Jag har varit helt ur spel sen igår, men nu är jag glad igen :)

Orolig.

Som fan. Emil som jag bodde med på Irland är på Nya Zeeland nu. Och risken finns att han är i Christchurch. Och jag har inte fått kontakt med honom eller sett nån annan aktivitet från honom alls sen jordbävningen. Jag vet att han snart var på väg hem och jag hoppas hoppas hoppas att han hann fara därifrån innan det hände. Emil kom hem! Och hör av dig så jag vet att du är ok!Jag och E-mail i Connemara

Ge mig motivation!

I alla år, ända sen jag började ettan i grundskolan, har jag varit en duktig student.
Jag har gjort mina läxor, läst till prov och tentor, skrivit bra resultat och lämnat in alla arbeten i tid och allra oftast varit rätt nöjd med resultatet.

Men det var då.

Någon gång, ungefär när hälsopromotionskursen började i december så tappade jag det där. Och har inte hittat det igen. Jag har absolut 0 studiemotivation kvar. Ingenting. Absolut ingen känsla för att "skärp dig Sofia, din fördjupningsuppgift om fallprevention ska vara klar på torsdag!". Inget sånt alls. Och det känns lite jobbigt. det är som att hela min bild av mig själv inte längre stämmer och jag känner mig som en dåligt student.Typ så.

Tur att det bara är C-uppsats och praktik kvar den här (sista) terminen. C-uppsats känns bra. Jag och Johanna skriver tillsammans, och jag tror att det kommer att gå bra. Vi är effektiva ihop, I like it. Bara jag skulle bli klar med uppgiften till på fredag, gah.

Men jag har iaf gjort en rolig sak idag! Jag fick vara sjukgymnast åt en kompis, och jag tror att jag lyckades, så jag är nöjd!

Och imorron ska jag äta min första fastlagsbulle för i år! :)


Och ja, det heter fastlagsbulle - inte semla. Deal with it.

Say whaaaaat?!

Haha!
6/2 hade jag 25 (TJUGOFEM!) unika besökare på min blogg, och 58 sidvisningar!
Say whaaaaat?
Var kom alla dom ifrån helt plötsligt?

Jag brukar annars ha typ 4 besökare per dag.. Haha :)

Nu ska jag köpa kardemumma och sen baka kaka!
Ha en fin lördagskväll!

12.02.11

Jag har totalt värdelös pluggmotivation nu.
Har i tre dagar försökt börja på en rapport om fallrisk och fallprevention, och har väl kanske lyckats få två timmar pluggtid totalt. För jag. orkar. inte. plugga. mer. I'm over it. Jag vill jobba i höst.

Praktiken i Tierp är slut nu. Jag trivdes jättebra med de andra som jobbade där och vi hade roligt även om det inte var så yrkestekniskt avancerat. Vissa andra har haft tråkigt på sin praktik, jag är mycket nöjd.

Förutom att jag missade sista dagen pga totalt snökaos. Väntade på tåget i 1 h och 15 min. Sen gav jag upp. Det var itne meningen att jag skulle till Tierp. Det var meningen att jag skulle umgås med Becka och Ejlin som var strandade i Uppsala eftersom Eckerö Linjen färjan hade frusit fast i hamnen och inte kunnat lämna Åland på morgonen.

Mitt gull jobbar ikväll, och jag ska iväg till Ään och titta på Melodifestivalen. Har en sjukt ambitiös idé om att baka en kaka att ta med. Och imorgon ska jag baka bröd. Jag har blivit så galet huslig sen jag började träffa Henrik, I like. :)

VinterprojektJag har stickat en mössa! Den syns väl inte så överdrivet bra på bilden, men det syns att den är röd, lurvig och mjuk iaf. Och gör att jag ser ut som en liten tomte! :) Nu när den är klar har jag börjat med nästa projekt: Ett virkat datorfodral. Ett blått, det blir fab. Hoppas bara att det passar eftersom jag har höftat lite med storleken haha.

Projekt nummer två som är på gång är planteringar! Jag har oregano, basilika och mynta :)Myntan är segast, den har inte börjat gro alls.. Trist. Men det andra är på väg upp!

Världens finasteJag och min Henrik, visst är han snygg? :)

RSS 2.0