Tillbaka i Tierp

Första dagen på första veckan på första praktiken den här terminen. På kommunrehaben i Tierp. Idag har jag ställt in två rollatorer och instruerat om att man ska låsa dom innan man sitter på dom och visat hur de fälls ihop. Jag tror inte att jag kommer att jobba ihjäl mig den här gången. Men min handledare är fantastisk! Supergullig och vi kommer jättebra överrens. Hon sa idag att "jag är så torr i halsen efter att ha pratat så mycket idag.. Men snart får du göra allt jobb och då behöver jag bara komma med små glada utrop!" Åh vad gulligt jag tyckte det var :)

Nackdelen med Tierp är, igen, att det är så tidig uppstigning. 06.00.
Men! Jag får iaf sova en hel kvart längre än förra praktikperioden!

Henrik och jag planterade igår! Han planterade chili och smultron, och hemma hos mig är det mynta, basilika och oregano på gång, wiee! Och basilikafröna har redan ändrat färg, så det har redan börjat hända nåt!!


Det går bra nu kompis!

Det är fredag, jag är nyklippt och blondieslingad (tack Maria!), har haft en rolig lektion för T1 sjuksyrror (alltså, jag och en klasskompis var lärare!), jag ska snart på zumba, sen film och pizzamys, imorron får vi ätligen köksbord och 6 stolar levererade till dörren och nyss fick jag kontakt med vår första patient till vår C-uppsats!

Yes!

Och så har jag nästan stickat fördig min röda mössa som jag kommer att se ut som en liten tomtenissa i, nöjd! Sne ska jag börja virka ett datorfodral :)

Helg!

Haha, vad söta ni är som kommenterar :)
1. Aaaa, jag vet, jag är kass på att uppdatera..
2. Finns ingen sån än, kanske dags att ta en?

Vi har hur som helst gått en vecka i skolan nu, och det känns helt ok. Eller, rätt bra faktiskt. Nästa vecka ska vi hålla en lektion på 2,5 h för termin 1 sjuksyrror, det blir skoj :) Sen veckan efter det blir det 2 veckors praktik, i Tierp, igen, ensam. Oh well, det blir nog bra, ska träffa min handledare på måndag.

Nu ska jag snart iväg på Ninis-kaninis zumbapass! Det blir första gången jag provar, så jag hoppas att jag inte får skämmas alltför mycket!

Puss!

It's Friday I'm in love

Om typ en kvart kommer Zofie och Johanna och plockar upp mig och så far vi iväg till Göteborg över helgen!
Det kommer att bli.. Awesome! :)

:)

Det finns någon här i Uppsala som gör mig lite extra glad :)
Ända sen nyår har jag typ bara varit med världens finaste, och har alltså inte haft tid att blogga alls, har haft fullt upp med att ha det bra och vara lycklig. Mycket nöjd.

Och så har jag köpt träningskort, som jag SKA utnyttja den här terminen. Med start nästa vecka, jajjemän! Ska börja gå på Ninis-kaninis zumba-pass, det blir fab.

Till helgen ska jag, Zofie, Alvida och Johanna på roadtrip till Göteborg, det ska bli ruskigt skoj! Tjejhelg i Göteborg, kan det bli annat än bra?

Nu ska jag ta tag i mitt liv,
ciao.


Nyår

2011 kunde inte ha börjat bättre, jag är glad! :)

2010 slutade också väldigt bra med allt sånt som gör en riktigt lyckad kväll: god mat, trevligt sällskap, nyårspuss och en broiler som sköts iväg med en stor raket!

RSS 2.0