Seriöst..?

Alltså vah.
Internet funkar inte i mitt rum. Men det funkar perfekt i ett annat rum i lägenheten. Skitstil. Hur fixar man sånt? Om nån känner sig träffad att förstå sig på vad som kan vara fel tas hjälp gärna emot. Tacksamt.

Varför måste allt krångla jämt?

Nu har jag haft min lugnaste helg på länge. Har inte gjort mycket ambitiöst över huvudtaget.. Det mest produktiva var väl att laga två olika maträtter parallellt som ska bli matlådor till jobbet. Annars har jag mest bara hängt med Becka, spelat gitarr och läst bok. En hel bok. Hittade en ny av min favorit chick-litt författare Janet Evanovich, och den är slut nu. Läste massa sånt förut, men nu har jag lessnat lite på den typen av böcker, men hennes läser jag alltid när jag hittar dem. Skrattar högt ungefär en gång per kapitel, fantastiskt!


Kommentarer
Postat av: Becka

BÖR TILLÄGGAS att du läste ut den där boken på under ett dygn.. ;) helt oförståligt för mej att förstå, men imponerande!

2010-06-20 @ 20:33:24
URL: http://rebeckamedck.blogg.se/
Postat av: Sofia

Haha! Mmm, det är sant, och jag har redan börjat på nästa.. :P

2010-06-20 @ 21:22:57
URL: http://lifeaftererasmus.blogg.se/
Postat av: Johanna

Har du trådlöst internet eller i kabel?

2010-06-21 @ 01:43:40
URL: http://jussiinsushiland.blogg.se/
Postat av: Sofia

I kabel, och det funkar i ett rum men inte i ett annat.. Kan det ha blivit nåt fel på själva uttaget eller kan de ha stängt av i bara mitt rum? Jag betalar nämligen inget extra för det, men det gör ingen i rummet det funkar i heller, för det är tomt.. Så det verkar ju dumt..?

2010-06-21 @ 16:21:16
URL: http://lifeaftererasmus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0