Vad heter du då som ser så trevlig ut?

Det fick jag höra av en av mina patienter idag :)
Sen fortsatte han med: "Och vad fina tänder du har! Mina är också fina, fast dom borta nu.."

Haha!

Och vet ni vad jag gjorde idag? Jag skruvade (helt själv) ihop en ny barr! Wiiu, sen var jag sjukt nöjd :)

Jobba, jobba, jooobba..!

Nu är jag tillbaka på jobb efter två underbara lediga veckor!
I början var jag helsnurrig och fattade ingenting, men det tog sig, och efter en par timmars uppdaterande var jag på gång igen. Nu har jag bytt avdelning, så jag har nya patienter och ny personal, men det ska nog bli bra det här med tror jag :)

Tre veckor kvar så är sommaren slut (eller, min sommar iaf..) och sen går flyttlasset till Uppsala, och det ska bli så roligt att flytta in i och inredan lägenheten :) Även om jag kommer så att gå vilse och tappa bort alla mina saker och bli spökrädd för att lägenheten är så stor hahaha!

Igår fick jag äntligen träffa Julia-darling som jag inte sett på alldeles för länge eftersom vi jobbar hemskt mycket om varandra.. Vi var ut och äta glass och middag, i nämnd ordning. Det får man göra när man är vuxen heh. Sen var jag och simma mig lite och lyssnade på Kent som hördes ända till Nabben haha :) (Om nån icke-ålänning läser så pågår en festival som heter Rockoff här just nu och det är en massa olika band som spelar alla dagar)

Ikväll ska jag till Jossi och spela kort med henne och Ingrid - jag kommer så att vinna över dom i canasta, yeey! :P

Tillbaka i verkligheten

Nu har jag efter nästan två vekcor på språng kommit tillbaka till Mariehamn för att ta det lungt några dagar. Det går sådär. Är rastlös och får inget gjort, och det konstigt att inte ha en massa folk runt sig jämt. Idag har jag gjort typ, inget.. Värdelöst. Men fick iaf träffa syrran en stund som kom och hälsade på och åt middag och bjöd på glass, yey.

Här kommer ett litet urval av bilder från den senaste tiden:Sini och jag på Arken


Foto: Sini

Becka och jag vid KlostervikenSini och jag hoppar! :DStugkalas hos Robban på Föglö med simma, sola, gummibåt, sänka kanot, äventyrsbad, vattenskidor, bastu, grillning och piña coladas, faboulus!Sen bar det av till Uppsala med tjejhäng, mys, party och shopping. En lunch på Ainos tak utvecklades till spårad fotosession..Japp, ungefär det har jag pysslat med på sistone :)

Nu väntar första Rockoff helgen, och sen tre veckors jobb innan flyttlasset går till Uppsala!

Seg

Har varit sjukt seg med att blogga, men jag har haft semester och haft för fullt upp med att ha det bra för att hinna med det :)

Sini har varit och hälsat på i Mariehamn, vi gjorde Erasmus all over again väldigt intensivt några dagar, sjukt kul! Vi hann också en sväng ut till Brändö och till och med ut till Asteholma eftersom hon var dit 3(?) somrar när hon var liten..! Efter det blev det stugkalas hos Robban på Föglö, fantastiskt och underbart. Simma, sola, grilla, åka båt, bada bastu, bada vildmarksbad, oooh yes! Och sen bar det av till Uppsala där jag varit i några dagar nu med mina fin-tjejer! :)

I morse var jag och kikade på lägenheten jag och Ellie flyttar in i om en knapp månad. Den är 105 m2!!! Aaaaaaah! Kommer ju att gå vilse där inne hahahaha! Det kommer att bli fantastiskt och jag längtar dit :) Vi har tre sovrum, vardagsrum, matrum, kök, två balkonger (en är i mitt rum), två toaletter, duschrum med badkar, och två ingångar - största lägenheten på Studentvägen, wiiiuuu! Och vi har de flesta möblerna redan, behöver bara skaffa lite till.

Nu orkar jag inte skriva mera. Har en massa bilder som ska laddas upp, snart..

Hopaps ni har det fint!
Puss

RSS 2.0