Pappa..

.. Grattis på farsdagen! Hoppas att de gör något på Cindirella för att fira alla pappor och att du får äta lite tårta iaf även om du inte är hemma.. :)Så här fina föräldrar har jag och jag saknar dem båda jättemycket!

Perkele.

Varför vänder sig teknik alltid mot mej?
Så fort jag försöker vara duktig och göra nåt själv så bara går det inte. Även om jag gör precis som det står och precis som alla andra. FML.

Sjukgymnastik från 80-talet

I torsdags morse var jag extremt osugen på.. typ allt. Låg kvar i sängen ganska länge och riktigt försökte känna efter om jag nog ändå var lite sjuk nånstans.. Men icke. Så jag släpade mig iväg till Tierp och kände mig allmänt anti mot.. typ allt. Fantastisk morgon. Ända tills jag började leta i böcker som handlade om ortopediska behandlingar, och hittade det här:En hel bok full med bilder på en tjockis i kostym som drar i en stackars tjej som blir fasthållen av en permanentad tant i sjuksköteskeklänning! Fantastiskt! :)Hahahaahaaha!! :D
Den här typen av bilder var varvade med såna där de sticker nålar i tjejen typ överallt, stackare.. Eller masserar - det står att massage är bra och effektiv behandling mot både lång- och kortvarig smärta hahaahahaha! Och boken är ändå bara från 1983...

Det piggade helt klart upp dagen och efter det kunde jag inte vara arg längre haha!

Ny dator!

Min gamla dator (ett litet ryssbygge som varit mycket troget i över fyra år) började ge upp på riktigt i helgen.. Och eftersom jag inte är så bra på sånt där så tänkte jag att det är bäst att gå och prata med nån i en affär. Så, jag for ut till Elgiganten och kom hem med en dator, wiee! Så nu har jag en fungerande dator, med fungerande cd-läsare (den har inte funkat sen i våras), otejpad musplatta och alla skruvar kvar, great success!


Typ så ser den ut! Tänkte förut ha köpt en Mac, men tyckte sen inte att det var värt 7000 extra, så det blev en pc iaf. Och so far, so nöjd :)

Ge mig energi..

Har varit på praktik i Tierp i nästan två veckor nu! Det är roligt, intressant och jag lär mig massor. Har träffat tre ländryggssmärtor, två axlar, en reuma, två nackar och en höft, varierat och bra. Men... Jag är så slut om kvällarna att jag inte orkar med någonting. Alls. Min aktivitetsnivå ligger på bada badkar och läsa bok om kvällarna. Uppstigning 05.45 om mornarna och kommer hem vid fem på eftermiddagen och fullt program hela dagen, sen är jag ett litet trött skrutt.

Men till helgen blir det iaf utgång med Johanna på fredag och sen bara mys och ta det lugnt resten av helgen, najs. Det behövs.

Nu ska jag sova.
Nattinatti.

RSS 2.0