52 Gleann Dara reuninon!



Åååååååhhhh! Vad glad jag är! :)

Fabien, Simonetta, Jenny och antagligen Sini kommer till Sverige i Juli!! De kommer 20/7 och stannar till 23/7 eller 24/7 när de kryssar vidare till Finland; yeey! Det blir underbart. Simo fyller 22 den 21:a, så då blir det kalas :) Och jag kanske får anledning att ha på mej min nya sommar-trädgårdsparty-picknick outfit då som jag köpte när jag och Julia var och shoppade härom dagen?! :P

P.s. Bilden är från St Patricks Day - jag brukar inte ha grönt hår och Jenny brukar inte gå omkring med enorm leprachaun (äääh, kan inte stava till det, ni vet vad jag menar) hatt.. Inte så värst ofta iaf.. :)

Fin födelsedag

Min födelsedag igår var hur mysig som helst! Den både började och slutade med chokladtårta, och däremellan hann jag med både tussilagos, solskenspromenad, sushi och vänner. Underbart.



Jag fick en väldigt uppskattad present av Henrik igår morse..!



En massagebräda! Den är ca 1,5 m lång som man sticker in under bäddmadrassen i sängen så är det både tillräckligt stadigt för att massera ordentligt på, men också mjukt så det är skönt att ligga på den. Till det kom också en nackkudde man har när man reser för att ha som mjukt stöd runt ansiktet och hemgjord massageolja som doftar apelsin och citron! Tack gulle! :)

Jag har kommit på något underbart...

..man kan lyssna på Jimmy Nail fast man inte är på Brändö! :)


Det här måste nog vara världens bästa bakar/pysslar/städar/målarmusik tror jag!

Nöjd. Nu ska jag baka muffins!

Today is a good day, it was worth waiting for..

...'cause today is my birthday! :)

En dag kunde inte ha börjat bättre än min gjorde idag! Jag blev väckt av underbaraste älskling med presenter och chokladtårta!



Fast utan rosor, men med ljus. OMG vilken lyx att få äta choklad till frukost! :)

Lyxen har fortsatt, mötet med uppsatshandledaren ställdes in pga sjukdom, så... Inget plugg, bara helt ledig dag!

Och jag ska göra bara sånt jag tycker är roligt. Och eftersom det är finaste vårvädret tänkte jag går på
tussilagoletarpromenad, och hoppashoppas att jag hittar några, för det SKA finnas tussilagos på min födelsedag!



Puss!

Mina ögon kommer alltid le mot dej

Söt ♥

Vi lämnade nyss in tredje versinen av C-uppsatsen, förhoppningsvis blir den klar = helt färdig på måndag!! Vi är bra. Så sjukt bra. Och väldigt ödmjuka haha :)

Nu ska jag baka kaka! Chokladtårtbottnar som jag ska fylla med chokladmousse och hallon och täcka med mera mousse och daim. Kan inte bli annat än bra. Har jag berättat att jag gillar choklad? :)

Idag skrev vi också på de sista papprena för stipendierna och hade möte med nationens inspektor. Jag tycker han är fruktansvärt söt. Han är typ 80 år, men berättar såna underbara historier, många om tiden när han själv var nationsaktiv, och är en riktig mysfarbror. I like.

Wtf?

Jag kan inte skriva mellanrum mellan raderna längre.
Varje gång jag byter stycke så försvinner mellanrummet automatiskt när jag publicerar. Det ser fult ut, men jag lyckas inte ändra på det. Varför blir det så?! Hur kan man ändra?

Uppsalavår!

Det är vår!


Snön är nästan borta, snödroppar, svalört och (några) krokusar blommar och det gör mig lycklig varje gång jag ser dem! Trist bara att det blåser så man knappt kan vara ute - igår såg jag en tjej som blåste av vägen med cykel, det var skitroligt haha! (Hon körde bara nästan ut på en gräsmatta och inget annat hände än att det såg kul ut)
Julia kommer ikväll, hurra!
Ska bli så roligt och det var så länge sen sist...! Och imorron blir det party!! Några tjejer, lite vin, lite tårta, det blir fab.
Igår hade vi stipendiemöte I, så nu är första etappen på vårens stip-jobb klart! Vi delade ut en massa pengar, och vissa kommer att bli väldigt nöjda. Lucky bastards. :P
Min lägenhet är ren - jätteren, och det känns fantastiskt. I typ tre dagar har jag städat lite grann, och igår avslutade jag med att dammsuga (med min nya, gula dammsugare) och skura hela lägenheten!

Sjukt effektiv!

Jag har fått så sjukt mycket saker gjorda idag! Nöjd.
Senaste var att jag tog ut ett rykande varmt bröd ur ugnen - just for you Julia! :) och svarat på mail (långa svar, såna som jag annars skjuter upp eftersom det verkar vara ett sånt projekt - jag är en dålig människa på det sättet, jag vet.)
I morron blir det nya tag med uppsatsen, och så småningom börja förbereda för helgen! Julia kommer hit på fredag, längtar! Har inte träffat henne sen november... På lördagen blir det litet födelsedagskalas med några tjejer, lite vin, lite kaka och dansadansa hela natten lång! Och sen på söndag är det sommartid, wei!
Jag var hos Becka i Mullsjö hela helgen och hade det mys. Det var typ det vi gjorde hela helgen - mös. Myste? Promenad runt Mullsjön, fika, gitarr, scrubs, kaka och Mario cart. Värt. Roligt att se hur hon bor och vilka hon umgås med!
Nöjd tjej med ny gitarr. Som heter Lennart.
Jag har upptäckt det fantastiska med minneskort och inbyggd kortläsare i datorn. Lite sen? -Javisst. Men nöjd ändå? Jajjemän!

Long time no seen

Min blogg har varit lite död de senaste två veckorna eftersom jag har bara varit busybusy och inte fattat att tiden har gått. Men det som hänt är att vår uppsats är typ klar! Vi har lämnat in första versionen och ska lämna in en andra, korrigerad, version imorron eller på torsdag! Det går bra :)

Stipendierna är också nästan klara nu, det enda som är kvar är själva mötet på torsdag där vi ger förslag på stipendiater.
Så nu har jag det så mycket lugnare, och idag har jag haft en nästan helt ledig dag! Helt underbart :) Jag har hunnit med två promenader, en cykeltur ut till Elgiganten  där jag handlade en ny dammsugare - en liten och gul som suger bra haha.
Eftersom jag handlade ny dammsugare blev dagens nästa projekt att städa, så nu är det helt plötsligt betydligt renare hemma! :) Jag orkade med allt utom mitt eget rum och att skura. Oh well, det kan jag leva med. Nu sitter jag och försöker hitta energi till att baka bröd tills Julia kommer i helgen!

Hej Oslo!

Åh, jag fick nyss ett mail med en så trevlig hälsning från JossePosse i Norge att jag bara måste skriva en gång till idag bara för att säga hej och att jag saknar henne och tycker alldeles bestämt att hon ska komma en sväng till Uppsala!



Så här snygg är hon! Och hon ska springa Marathon i vår och är alltså inte riktigt klok haha! :)

Kom precis hem efter en alldeles jättemysig kväll med te, London-nyheter och gitarrspelande med Alvida! Det gick riktigt bra och lärde oss till och med några nya låtar, great success :)

I morgon ska jag på temadag inför min praktik och ska lära mej mer om CP-skador eftersom jag ska ha praktik på barnhabiliteringen med start 4/4. Det är möjligt att jag redan sagt det, men mitt minne är lite kort ibland, så isf har jag glömt bort det. Sen resten av veckan blir det bara c-uppsats, stipendier och Orvar-mat (Orvars = Norrlands nationspub) hela veckan, hejaheja.

Förresten så har nog jag världens bästa pojkvän. I söndags vaknade vi tidigt, och han går upp och säger "du behöver inte vakna ännu, jag går upp och bakar scones!" Hur fantastiskt är inte det?! :)

Fantastiskt!

Jag håller som bäst på med min c-uppsats, och till det arbetet hör också en löpande kontakt med en handledare. Vi sköter det mesta av det per e-mail, och idag hände nåt lite roligt! Eftersom jag har ett hyfsat vanligt namn så var jag tvungen att hitta på någonting extra till mitt namn när jag helt ville ha en typ förnamn.efternamn e-mail adress, så.. I min mail-adress skriver jag sofia med två o:n - soofia. Och idag fick jag ett mail från min haldledare som började "Hej Johanna och Soofia!"

Hahahaha, underbart!! :)

Today is a good day, it was worth waiting for

Jag känner att det blir en bra dag idag!

- Jag vaknade helt av mig själv halv 8 i morse till strålande sol som faktiskt värmer genom fönsterrutan.
- Jag och Henrik ska på dagsutflykt till Stockhom bara för att mysa och bara för att vi kan och att det är roligt!

Pubrundan igår var skoj! Vi fick diverse (mest röda) drinka i de olika rummen och sen hamburgare där på mitten nån stans. Roligt att se att alla plancher vi hängde upp när vi fllyttade in fortfarande hänger där, min klocka är kvar, de tittar fortfarande på Ellies TV, våra gemensamma köksregler som vi författade hänger på ett köksskåp, och listan med telefonnummer till alla originalarna finns kvar! :) Lite synd bara att den som bor i mitt gamla rum inte var där.. Hade vart skoj att se hur det såg ut där.


Brändömys!

Nu sitter jag som bäst på och väntar på att mina gäster ska börja komma... Jag hördes med Maria igår och vi bestämde att ses ikväll, men sen tänkte jag att wtf, jag bjuder hit dem allihop! Så nu väntar jag på Maria, Alexa, A-M, Ronnie (kanske), Linnea och My Love :)

Lika bra att styra ihop date med allihopa eftersom jag de kommande två veckorna inte kommer att ha tid för roligheter typ alls pga både c-uppsats och stipendiejobb som börjar typ, nu. Jag och Tobias (andra stipendiesekreteraren) var och hämtade ansökningarna, och vi har 126 st att gå genom och knappa in i vårt datasystem.

Måste nästan säga några ord om den killen också. Hur är det ens möjligt att kunna allt innan man ens börjat? Saker som jag tänker att "äääääh det där behöver man väl inte kunna, det kollar vi upp när vi behöver det" kan han utantill, redan. Han är bara så bra! Det kommer att bli faboulus :)

Nåt annat som blir aboulus är att det är korridorspubrunda i min gamla korridor imorron och jag är sjukt laddad! Vi börjar med GT hos P-Linn och sen är det dags, wooho! Och på lördag ska jag och Henrik till Stockholm över dagen och bara mysa. Det blir en bra helg!

Jag skulle ladda upp bilder på både Brändötjejer, gamla korridorsgänget och mej och mitt gull om det inte varit så att man inte längre kan kopiera bilder från facebook. Damnit.

Sommarjobb!!

Jag har fått sommarjobb! Jag kommer att jobba som självständig (RIKTIG) sjukgymnast på medicin och kirurgavdelningen på sjukhuset i Mariehamn! Jag fick välja om jag vill vara på sjukhuset eller på Gullåsen (typ ett rehabhem för gamla med både kort- och långvårdsplatser), men eftersom jag varit på Gullåsen två år tidigare kände jag att det var dags att prova nåt nyt, spännande!! Och lite läskigt.. För jag kommer att vara där själv...

Annars är det mest c-uppsats (intervjuatranskriberaanalysera) som gäller just nu. Vi håller på hela dagarna och försöker vara effektiva så att vi ska hinna klart, eller nästan klart iaf, till slutet på mars!

RSS 2.0